Συχνές Ερωτήσεις

  • Πόσο συχνά πρέπει να ελέγχω τα επίπεδα υγρών του οχήματός μου;

    Εκτός από το λάδι κινητήρα, υπάρχουν πολλά άλλα υγρά που είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του οχήματός σας. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν το υγρό κιβωτίου ταχυτήτων, το υγρό φρένων, το ψυκτικό κινητήρα και το υγρό υδραυλικού τιμονιού. Τα επίπεδά τους δεν επηρεάζονται μόνο από το πόσο συχνά οδηγείτε, αλλά και από τις ακραίες θερμοκρασίες. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί συμβουλεύουν να τα ελέγχετε ταυτόχρονα με την αλλαγή λαδιών σας ή κάθε μήνα ή δύο.

  • Πώς μπορώ να ξέρω εάν η εξάτμισή μου χρειάζεται επισκευή;

    Εάν το αυτοκίνητό σας είναι πολύ θορυβώδες, τότε έχετε πρόβλημα με το σύστημα εξάτμισης. Άλλα προβλήματα εξάτμισης είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Κάθε όχημα πρέπει να περάσει μια δοκιμή εκπομπών ρύπων για κρατική επιθεώρηση, οπότε σε αυτήν την περίπτωση διαγιγνώσκονται πολλά προβλήματα καυσαερίων. Ακόμα κι αν το αυτοκίνητό σας φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, μπορεί να έχετε πρόβλημα που προκαλεί βλάβη στο περιβάλλον.

  • Πώς μπορώ να προστατεύσω το φορτηγό μου από τη σκουριά και τη διάβρωση;

    Δεν μπορείτε να σταματήσετε τη διάβρωση. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να βελτιώσετε δραστικά τη διάρκεια ζωής του φορτηγού σας. Βάλτε το φορτηγό σας να πλένεται και να κερώνεται κάθε μήνα, και ειδικά την περίοδο που χιονίζει, όταν θα υπάρχει πολύ αλάτι στους δρόμους. Όταν οι μηχανικοί μας εξετάζουν το φορτηγό σας, αναζητούν πιθανά προβλήματα και μπορούν να σφραγίσουν περιοχές με τα πρώτα στάδια σκουριάς. Ένας τέτοιος τρόπο συντήρησης του φορτηγού σας μπορεί να προσθέσει χρόνια στη ζωή του οχήματος.

© Copyright 2022 Kaimakamis | Powered by BlackPixel
Μετάφραση »