Μετατροπή σασμάν από αυτόματο σε χειροκίνητο

Μετατροπή σασμάν από αυτόματο σε χειροκίνητο

Η μετατροπή του σασμάν (Gearbox) από αυτόματο (auto) σε χειροκίνητο (manual) σε πολλά φορτηγά είναι μια δύσκολη υπόθεση. Το σασμάν αποτελεί ένα από τα κινητήρια & σημαντικότερα τμήματα του φορτηγού, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε βλάβη παρουσιάσει να χρήζει άμεσης αντιμετώπισης για την ομαλή εκτέλεση του έργου του οχήματος.

Τι είναι το σασμάν;

Το Σασμάν είναι ένα σύστημα το οποίο έχει πολλά γρανάζια, άλλα μεγαλύτερα και άλλο μικρότερα και είναι οδοντωτά, ώστε όταν υπάρχει κίνηση να μεταδίδουν την κίνηση αλλού. Συνδέει ουσιαστικά την κίνηση του κινητήρα, με τους υπόλοιπους άξονες ώστε να καταλήξει η κίνηση αυτή, στους τροχούς.

Αυτόματο σασμάν

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι ότι και το σειριακό, με τη διαφορά ότι αυτό αλλάζει τις ταχύτητες αυτόματα. Ναι μεν έχουμε έναν λεβιέ ταχυτήτων, αλλά ουσιαστικά υπάρχει απλά για να ρυθμίσουμε πως θα θέλαμε να λειτουργεί.

Βέβαια, μία ρύθμιση που μπορούμε να βάλουμε είναι να αλλάζουμε εμείς τις ταχύτητες αντί για να το κάνει το σύστημα αυτόματα. Ένα φορτηγό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έχει λίγο μεγαλύτερες καταναλώσεις καυσίμου, είναι πιο ακριβό.

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων απαιτεί μια κοστοβόρα & εξιδεικευμένη επισκευή του σε περίπτωση βλάβης. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει η τάση να επιλέγουμε την μετατροπή του σασμάν από αυτόματο σε χειροκίνητο.

Μετατροπή σασμάν από αυτόματο σε χειροκίνητο

Η μετατροπή του σασμάν του φορτηγού από αυτόματο σε χειροκίνητο προσφέρει μηδενισμό του κόστους επισκευής του σασμάν. Στην μετατροπή αυτή επιλέγουμε πάντα γνήσια ανταλλακτικά με βάση το μοντέλο του αυτοκινήτου. Η εταιρεία μας σας προσφέρει λύσεις για το φορτηγό σας με την πραγματοποίηση του δικού σας σασμάν ή την αντικατάσταση με άλλο ήδη τροποποιημένο. Η τελευταία επιλογή είναι δυνατή αν υπάρχει διαθέσιμο με βάση το μοντέλο του οχήματος σας.

Το συνεργείο μας μπορεί να πραγματοποιήσει την μετατροπή του σασμάν από αυτόματο σε χειροκίνητο στο φορτηγό σας. Στην Kaimakamis Truck Service ξέρουμε τις ανάγκες του επαγγελματία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να προτείνουμε την πιο συμφέρουσα & ορθή λύση.

Η εταιρεία μας παρέχει ένα σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο service για το φορτηγό σας όλων των τύπων. Παράλληλα με το τεχνικό τμήμα υπάρχει στις εγκαταστάσεις μας τμήμα ανταλλακτικών καινούργιων & μεταχειρισμένων γνήσιων που καλύπτει τις ανάγκες σας με αμεσότητα, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση του οχήματος σας. Η άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας είναι για εμάς η βασικότερη προτεραιότητα μας. Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης μια 24ωρη υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης σας για τις καθ’ οδόν ανάγκες σας που μπορεί να προκύψουν απρόοπτα.

Εδώ μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για το service σας & να μάθετε περισσότερες πληροφορίες https://kaimakamislarisa.gr/contact/

© Copyright 2022 Kaimakamis | Powered by BlackPixel
Μετάφραση »